BLOG

“2023 Gartner® Peer Insights™ Voice of the Customer”, Uygulama Testi Alanında Müşterilerin Tercihi: Synopsys!

Yayınlanma Tarihi

Şubat 7, 2024

Paylaş

Forcerta olarak müşterilerimize Uygulama Güvenliği Testi için sağladığımız Synopsys çözümleri, “2023 Gartner® Peer Insights™ Voice of the Customer (Müşterinin Sesi)” tarafından, uygulama testi alanında “Müşterilerin Tercihi” olarak belirlendi.

Bu tanımlama, Ekim 2023 itibarıyla, doğrulanmış 59 son kullanıcıdan gelen geri bildirimlere ve de

recelendirmelere dayalı olarak, Synopsys’i bu pazardaki satıcı firmalar arasından öne çıkartmaktadır. Geri bildirim veren müşteriler, genel olarak, 5 üzerinden 4,6 puan vererek, %90 oranında ürünü tavsiye edeceklerini söylemiştir.

Gartner Peer Insights, 50.000’den fazla doğrulanmış kullanıcı ve 380.000+ yayınlanmış inceleme ile kurumsal teknoloji alıcısının filtrelenmemiş ve ilk elden deneyimlerini temsil eder. Tüm incelemeler anonimdir, Gartner tarafından tamamen incelenmiş ve doğrulanmıştır.

Gartner Peer Insights Customers’ Choice, üretici firmaları, doğrulanmış son kullanıcı profesyonellerin incelemelerine göre tanır. “Müşterilerin Seçimi” ayrımı, hem inceleme sayısını hem de genel kullanıcı puanlarını dikkate alır. Adil bir değerlendirme sağlamak için Gartner, yüksek müşteri memnuniyeti oranına sahip satıcıları tanımak için titiz kriterler uygular.

Aşağıda, bu ayrıma katkıda bulunan müşterilerden bazı yorumlar bulabilirsiniz.

“Birkaç seçeneğin dikkatli ve titiz bir şekilde değerlendirilmesinden sonra, Black Duck‘ın güvenilir sonuçlar veren tek seçenek olduğunu gördük. Ekibimiz ayrıca BDSA’nın [Black Duck Security Advisories] güvenlik açığı konularına ilişkin içgörülerini ve operasyonel risklerle ilgili ek bilgileri takdir ediyor.”

            —Yazılım endüstrisinde geliştirme süreci mimarı. Yorumun tamamını okuyun.

Coverity, bir uygulamanın kaynak kodunu çalıştırmadan analiz eden statik uygulama güvenlik testini kullanarak, uygulama dağıtılmadan önce geliştirme sürecinin başlarında olası güvenlik kusurlarını belirlememize olanak tanıdı. Ayrıca, güvenlik ve kodlama standartlarına uygunluğu sağlayarak uygulama genelinde riskleri izlememize ve yönetmemize yardımcı oldu.”

            —BT sektöründe güvenlik analisti. Yorumun tamamını okuyun.

“[WhiteHat Dynamic], genel sistem güvenliğimizi korumanın kritik bir parçası olduğunu kanıtladı. Platformun gelişmiş tarama yetenekleri, web uygulamamızı güvenlik açıklarına karşı kapsamlı bir şekilde değerlendirerek, kuruluşumuzun güvenlik duruşunu geliştirmemizi sağlayan ayrıntılı ve eyleme geçirilebilir raporlar sunuyor.”

           —Yazılım endüstrisindeki Synopsys müşterisi. Yorumun tamamını okuyun.

Synopsys için daha fazla incelemeye buradan erişmek mümkün: https://www.gartner.com/reviews/market/application-security-testing/vendor/synopsys

Bu konuda daha fazla bilgi edinmek veya Synopsys ürünlerini kullanan BT uzmanları tarafından yazılan yorumları okumak için lütfen Gartner Peer Insights’taki Uygulama Güvenliği Testi sayfasına bakabilirsiniz.

Gartner, Gartner Peer Insights ‘Voice of the Customer’: Application Security Testing, 28 Kasım 2023 Gartner Peer Insights Customers’ Choice Badge, Gartner ve Peer Insights™, Gartner®, Inc. ve/veya bağlı kuruluşlarının ticari markalarıdır. Tüm hakları saklıdır.  Gartner Peer Insights ™ içeriği, bireysel son kullanıcıların kendi deneyimlerine dayalı görüşlerinden oluşur ve gerçeklerin beyanı olarak yorumlanmamalıdır ve Gartner’ın® veya bağlı kuruluşlarının görüşlerini temsil etmez. Gartner, bu içerikte tasvir edilen herhangi bir satıcıyı, ürünü veya hizmeti onaylamaz ve bu içerikle ilgili olarak, satılabilirlik veya belirli bir amaca uygunluk garantileri de dahil olmak üzere, doğruluğu veya eksiksizliği hakkında açık veya zımni herhangi bir garanti vermez.